Preview Mode Links will not work in preview mode

Tuplaturinat - Yrittäjän rautaisannos markkinointia ja myyntiä

Jun 14, 2018

Tällä kerralla Tuplaturinoissa kannettiin astioita itse palautuspisteelle ja mietittiin toisenlaista vaihtoehtoa. Voitaisiinko Suomessakin palata palvelemiseen itsepalvelun sijaan. Ja miten ylipäätään valitsemme kahvilan, johon menemme.

  • Kesä tuppaa olemaan yrittäjälle tiukkaa aikaa, toisille pahassa, toisille...


May 31, 2018

Tällä kerralla Tuplaturinoissa pidettiin ääntä vaikeista asioista. Usein ne tulosten kannalta arvokkaimmat tehtävät ovat niitä, joiden tekeminen on vaikeaa tai ainakin ne tuntuvat vaikeilta. Vai onko kyse sittenkin vain ryhtymisrajoitteisuudesta?

  • Harvaa yrittäjää voi kutsua laiskaksi – kai?
  • Satakuntalaisen...


Apr 20, 2018

Tällä kerralla Tuplaturinoissa oltiin tekoälykkäitä. Mitä tekoälyn kehittyminen tarkoittaa yrittäjän markkinoinnissa. Onko se pelastava enkeli, vai lisääkö se sekamelskaa ja sitä kautta tuskaa entisestään.

- Mitä tekoäly oikeastaan tarkoittaa
- Heikkoa ja vahaa tekoälyä
- Olet jo luultavasti...


Apr 6, 2018

Tällä kertaa Tuplaturinoissa puhuttiin hyvinvoinnista ja johtamisesta, kun vieraana oli monien tittelien mies Teemu Silius. Hän on olympiapronssimitalisti, Tension Pointin perustaja ja omistaja, naisten jääkiekkomaajoukkueen naprapaatti ja fysiikkavalmentaja sekä TFW Helsingin naprapaatti ja valmentaja.

  • Miten...


Mar 23, 2018

Tällä kerralla Tuplaturinoissa sorkittiin sähköpostimarkkinointia Poskiparran pyynnöstä. Tulokulmana oli erityisesti se, miten hommassa pääsee alkuun, mutta luonnollisesti siinä sivussa käsiteltiin koko kuviota yleisemminkin. Ja alkuun filosofoitiin ylipäätään minkä tahansa uuden aloittamisesta.

- G. K....