Preview Mode Links will not work in preview mode

Tuplaturinat - Yrittäjän rautaisannos markkinointia ja myyntiä

Dec 17, 2021

Tällä kerralla Tuplaturinoissa lähestytään joulua ja vuoden vaihtumista. On aika perehtyä kuluneen vuoden saavutuksiin ja kun ne eivät kuitenkaan täysin miellytä, miettiä mitä yrittäjä voisi luvata tekevänsä tulevana vuodenkiertona.

  • Kannattaako peräpeiliin tuijotella vuoden päätteeksi?
  • Analysoi, älä...


Dec 10, 2021

Tällä kerralla Tuplaturinoissa säädetään linssejä asiakkaan näkökulmalle. Voisiko sieltä suunnalta löytää helppoja ja halpoja tapoja kasvattaa tulosta? Varsinkin jos ripottelee kauniin kakun päälle vielä vähän vau-efektiä.

  • Valitettavasti vieläkin ihan vain hommansa asiallisesti hoitamalla voi...


Dec 3, 2021

Tällä kerralla Tuplaturinoissa palattiin mainosjonon jatkoksi. Viime viikon jaksossa sivuttiin oman tarjonnan rajoittamista ja siitä, että se on ihan jokaiselle yrittäjälle mahdollista. Onko näin, kannattaako se tai kannattaako olla tavoitettavissa kellon ympäri?

 

  • Mainosjono vai aitoa...


Nov 26, 2021

Tällä kerralla Tuplaturinoissa sovelletaan. Etenkin Tuloksentuplauskirjan tiimoilta, mutta muutenkin törmäämme usein kommenttiin, että: ”Kun tämä esimerkki/idea ei ole minun alaltani.” Niin, ei ehkä ole, mutta siksi täytyy pystyä soveltamaan. Päätimme siis nyt näyttää eteen yhden jakson verran.

 


Nov 19, 2021

Tällä kerralla Tuplaturnoissa käsitellään rasvaisia TikTok-videoita. Suomen voiteluainekauppa Oy:n myyjä Tony ”Hakkis” Hakovirta alkoi vuosi takaperin tehdä videoita TikTokiin ja sen myötä myynti on reilusti yli tuplat edelliseen vuoteen. Mites se nyt noin?

  • Miten miehestä tuli myyjä – isän...