Preview Mode Links will not work in preview mode

Tuplaturinat - Yrittäjän rautaisannos markkinointia ja myyntiä

Oct 29, 2021

Tällä kerralla Tuplaturinoissa käännetään kelkkaa neljin käsin. No, ei oikeastaan, mutta elokuisesta ykkösen kirouksella pelottelusta vaihdetaan keskittymisen ylistykseen. Teet syvemmän jäljen erikoismies Erikssonina kuin yleismies Jantusena.

  • Älä edelleenkään tuudittaudu yhden tukijalan varaan
  • Nyt...


Oct 22, 2021

Tällä kerralla Tuplaturinoissa yritetään vimmaisesti kääntää katsetta pois omasta navasta. Oma näkökulma viehättää meitä jokaista aina eniten, mutta saadakseen myyntiä yrittäjän pitäisi koettaa miettiä asioita muidenkin perspektiivistä.

– Näkökulmaharha vaivaa meitä ihan jokaista
– Teinit...


Oct 15, 2021

Tällä kerralla Tuplaturinat kohtaa vanhan tutun: Jos olisin sitä sun tätä. Miten aloittava videotuotantofirma löytäisi asiakkaita ja lähtökohtana todellinen keskustelu kylmän, eli vastaanottajalle pyytämättä ja yllätyksenä tulevan sähköpostin kaunistavasta vaikutuksesta. Mukana kampanjaidea, mutta et...


Oct 8, 2021

Tällä kerralla Tuplaturinoissa palvellaan loppuun asti. Asiakaspalvelutilanteen tärkein hetki saa yrityksissä valitettava vähän huomiota, kun tekemistä kehitetään. Miksi se unohtuu ja mitä unohtuminen – tai muistaminen – voi tarkoittaa bisneksen kannalta.

  • Ensivaikutelmasta puhutaan eniten – se pitää...


Oct 3, 2021

Tällä kerralla Tuplaturinoissa tarkennetaan katsetta lähelle ja kauas. Akuutti tilanne, vaikkapa kassakriisi, vie helposti yrittäjän kaiken huomion. Jos näin käy, kriisi muuttuu pian krooniseksi ja silloin koko bisnes on vaarassa.

  • ”Tuntuu koko ajan siltä kuin olisit hukkumassa.”
  • Suunnitelmat eivät yleensä...