Preview Mode Links will not work in preview mode

Tuplaturinat - Yrittäjän rautaisannos markkinointia ja myyntiä


Dec 30, 2022

Ei tuijotella kristallipalloon eikä anneta tyhjänpäiväisiä lupauksia (paitsi että vähän me Turinat-jaksossa lupaillaan asioita, joista ei vielä ole näyttää konkretiaa, mutta tosi vähän, hei, oikeesti).

Onpa sinun tilanteesi mikä tahansa ja kiinnostaapa meidän jutut kuinka paljon tai vähän tahansa, toivottavasti innostut lähtemään tähän mukaan: tehdään vuodesta 2023 tekojen vuosi.

Hienojen suunnitelmien ja uljaiden lupausten toteuttamisen estää meillä itsekullakin milloin mikäkin. Ajan, rohkeuden, varmuuden, rahan puute ovat kuitenkin lopulta kaikki ratkaistavissa. Tarvitaan vain tahtoa ja arjen systeemejä, eli tapoja.

Ja jotenkin takaperoistahan on myös se, että kun alkaa tehdä enemmän, yhtäkkiä ehtiikin tekemään paljon enemmän. Aikaa alkaa löytyä ja varsinkin alkaa löytyä motivaatiota ja innostusta.

Yrittäminenkin – kuten nyt vaikka jääkiekko – on ”momentum game”. Kun saat kiven liikkeelle ja vierimään, vauhdin kasvattaminen vaatiikin huomattavasti vähemmän energiaa.

Nyt on siis aika, että sinä ja minä alamme tehdä. Sen lisäksi ME haluamme myös kuulla sinulta kaksi asiaa:

1. Miten voimme auttaa sinua tekemään asioita vuonna 2023?
2. Mitä olet tehnyt

Jälkimmäisiä juhlimme, ensimmäisiä toteutamme sen minkä ehdimme.

Älä siis tee uudenvuoden lupauksia, joiden voimalla lähinnä kuusen koristeet heiluvat. Jos lupaat, tee se niin, että se oikeasti synnyttää tekoja.

Tai sitten älä lupaa mitään ja keskity vain tekemiseen.

Tulos tottelee tekemistä ihan kaikessa.