Preview Mode Links will not work in preview mode

Tuplaturinat - Yrittäjän rautaisannos markkinointia ja myyntiä

Oct 29, 2015

Tällä kerralla TuplaTurinoissa pääsevät ääneen myös kuuntelijat. Siis yrittäjät, jotka haluavat tehdä parempaa markkinointia ja kasvattaa bisnestään ja ovat sen vuoksi valmiita kahden vuorokauden mittaiseen höykytykseen.


Oct 22, 2015

Tällä kerralla TuplaTurinoissa pohdittiin, kannattaako printtimediassa mainostaa ja millaiset mainokset muistetaan. Asiakaspalvelulla ja -kokemuksella on yhä suurempi rooli myynnin tuloksessa.


Oct 15, 2015

Tällä kerralla TuplaTurinoissa pohdittiin, miksi emme tee sitä mitä pitäisi tehdä. Miksi emme tee niitä myynnin ja markkinoinnin asioita, joiden tiedämme tuovan hyötyä joskus tulevaisuudessa?


Oct 8, 2015

Tällä kerralla TuplaTurinoissa pohdittiin yritysten toimintaa messuilla. Millä eväillä messuille kannattaa lähteä vai kannattaako sinne ylipäätään raahautua? Riittääkö pari pussia karkkeja ja rasia kyniä?


Oct 1, 2015

Tällä kerralla TuplaTurinoissa on vieraana monenmoista palkintoa niittänyt Vincit Oy:n toimitusjohtaja Mikko Kuitunen. Mikon kanssa juteltiin mm. 6.10. julkaistavasta "Yrittäjyyden myytinmurtajat" -kirjasta.